VISITES VIRTUALS 360º AL PATRIMONI

La situació derivada per la Covid-19 ha provocat repensar les relacions que tenien les institucions culturals i turístiques amb els visitants. També la percepció que es tenia del territori més proper com un entorn poc propici per a la visita, veient-lo actualment com un espai per descobrir. En aquest sentit, les visites virtuals al patrimoni cultural i natural permeten connectar d’una manera més real el patrimoni i els visitants, ajudant a la presa de decisions per visitar un indret o un altre. Per tant, és una eina útil per a la promoció del territori. Però també per a coneixe’l, ja que incorporem recursos interpretatius com textos, imatges, vídeos, àudios, etc., que ajudin a comprendre el que s’està veient.

És una eina que aporta prestigi i qualitat a la destinació, accessible per tothom, i fàcilment ampliable amb temps i els continguts.
A través de fotografies 360º d’alta qualitat, apropem cada racó del territori als visitants.

Posa’t en contacte amb nosaltres, i t’explicarem amb més detall com les duem a terme.

TOURS 360
VISITA VIRTUAL
VINAIXA 360
Visita Virtual al nucli de Vinaixa
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Cova Gran de Santa Linya
Visita Virtual 360º per la Cova Gran de Santa Linya
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Col·legiata de Sant Pere de Ponts
Recorregut virtual per la Col·legiata de Sant Pere de Ponts
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Pleta de les Pallargues
Visita virtual 360º a la Pleta de les Pallargues.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI TÉRMENS 360
Visita Virtual 360º al patrimoni del municipi de Térmens
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTA DE LES PEDRERES
Aquesta visita virtual us permet conèixer els elements patrimonials de la Ruta de les Pedreres, al municipi de Preixana ( l'Urgell). Podreu observar el paisatge de l'Espai Natural Protegit dels Secans de Belianes - Preixana, i conèixer amb detall les construccions de pedra seca.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ARC D'ADAR
Recorregut virtual per aquest element singular del sud de la comarca del Segrià, al municipi de Llardecans. Podreu veure des de la famosa arcada, fins a l'interior de l'antiga ermita de Sant Marc. Les fotografies aèries panoràmiques 360 ens permet veure tot el conjunt, i el paisatge on s'ubica.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MOLÍ MEDIEVAL D'ALMENAR
Recorregut virtual per l'antic Molí Medieval d'Almenar on es podran veure tots els seus espais exteriors: l'edifici, la bassa, el pont, el canal lateral, o l'estellador. També es podrà veure el Canal de Pinyana, i part de l'horta entorn del molí.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ALMENAR
Petita mostra d'una visita virtual al patrimoni del nucli d'Almenar, on podreu veure alguns dels espais de l'Església de Santa Maria, el Mirador de la Carnisseria, els Rentadors Vells, i altres punts del nucli antic.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ÀGER
Petita mostra d'una visita virtual al patrimoni del municipi d'Àger, on podreu veure alguns dels espais de la Col·legiata de Sant Pere, els Portals, les Muralles, o el Conjunt Patrimonial de Cas.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU TORRE BALLDOVINA
La visita, que té un disseny responsiu per poder visualitzar-la també en els navegadors de mòbils i tauletes, permet captar cada racó del Museu, triar l’idioma (català o castellà) i crear a cada visitant el seu propi recorregut, el qual es du a terme a través de les icones que es troben a les sales -i que permeten desplaçar-se per aquestes- o bé través d'un menú desplegable.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTES PONENT ACTIU
Us presentem una visita virtual 360º que hem desenvolupat de les Rutes del Ponent Actiu. Un projecte de la Diputació de Lleida on mostrem insitu el Patrimoni més rellevant d'aquestes rutes: Castells, Pedra seca, Jaciments, Ermites, Paisatges, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE MARICEL
Mitjançant fotografies de 360° que permeten captar cada racó del museu, s'ha creat un recorregut virtual on s'incorporen recursos d'àudio, imatges, text, i vídeos, per donar informació de les sales, i de les obres més destacades del museu.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ROMÀNIC VAL D'ARAN
Visita virtual per algunes de les esglésies més rellevants del romànic de la Val d'Aran
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU ARXIU TOMÀS BALVEY
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu reuneix una de les col•leccions més singulars del país, on destaca la Farmàcia Balvey, formada pel mobiliari original de 1780 i per més de 200 pots de ceràmica de 1827.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE LES MINES DE CERCS
El Museu de les Mines de Cercs permet al visitant conèixer com funcionava una colònia minera dedicada al carbó.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Museu del Cau Ferrat
El museu del cau Ferrat de Sitges, és un dels més importants del país. A través d’aquesta visita virtual podreu recórrer totes les seves sales.