VISITES VIRTUALS 360º AL PATRIMONI

La situació derivada per la Covid-19 ha provocat repensar les relacions que tenien les institucions culturals i turístiques amb els visitants. També la percepció que es tenia del territori més proper com un entorn poc propici per a la visita, veient-lo actualment com un espai per descobrir. En aquest sentit, les visites virtuals al patrimoni cultural i natural permeten connectar d’una manera més real el patrimoni i els visitants, ajudant a la presa de decisions per visitar un indret o un altre. Per tant, és una eina útil per a la promoció del territori. Però també per a coneixe’l, ja que incorporem recursos interpretatius com textos, imatges, vídeos, àudios, etc., que ajudin a comprendre el que s’està veient.

És una eina que aporta prestigi i qualitat a la destinació, accessible per tothom, i fàcilment ampliable amb temps i els continguts.
A través de fotografies 360º d’alta qualitat, apropem cada racó del territori als visitants.

Posa’t en contacte amb nosaltres, i t’explicarem amb més detall com les duem a terme.

TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MÉS ROMÀNIC DE L'ALTA RIBAGORÇA
Projecte que pretén mostrar mitjançant Visites Virtuals 360º que a l'Alta Ribagorça, més enllà del romànic de la Vall de Boí, hi ha un ric patrimoni d'esglésies, ermites i ponts que cal conèixer.
MEMORIAL DE L'EXÈRCIT POPULAR DE PUJALT
En aquesta Visita Virtual 360º podreu conèixer de primera mà els diferents espais que conformen el conjunt patrimonial del Memorial de l'Exèrcit Popular de Pujalt.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI AGRAMUNT 360º
Visita Virtual 360º per conèixer insitu el patrimoni més rellevant del municipi d'Agramunt.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PAISATGES DE PONENT 360º
Us presentem una visita virtual 360º que hem desenvolupat de les Rutes Paisatges de Ponent. Un projecte de la Diputació de Lleida on mostrem insitu el Patrimoni més rellevant d'aquestes rutes: Castells, Pedra seca, Jaciments, Ermites, Paisatges, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE GERRI DE LA SAL
Visita Virtual 360º al Museu de Gerri de la Sal.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
CENTRE D'INTERPRETACIÓ DEL MONTSEC
Visita Virtual 360° per aquest petit Centre d'Interpretació dedicat a la gran varietat de fòssils del Montsec de Meià
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ESPAIS DE MEMÒRIA DE LLEIDA
VISITES VIRTUALS 360° a diferents ESPAIS DE MEMÒRIA de les comarques de Ponent.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI DELS SECANS DE LLEIDA
En aquesta visita virtual podreu conèixer el patrimoni construït al llarg dels segles dins dels actuals espais naturals protegits dels Secans de Lleida. Des de jaciments arqueològics, construccions de pedra, trulls, peixeres, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTES PONENT ACTIU
Us presentem una visita virtual 360º que hem desenvolupat de les Rutes del Ponent Actiu. Un projecte de la Diputació de Lleida on mostrem insitu el Patrimoni més rellevant d'aquestes rutes: Castells, Pedra seca, Jaciments, Ermites, Paisatges, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ROMÀNIC VAL D'ARAN
Visita virtual per algunes de les esglésies més rellevants del romànic de la Val d'Aran
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MONTOLIU DE LLEIDA 360
Visita Virtual 360° on podreu conèixer els principals elements del patrimoni cultural i natural del municipi de Montoliu de Lleida (el Segrià)
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ALMENAR
Visita Virtual 360º pels principals punts d'interès patrimonial i paisatgístic del municipi d'Almenar, a la comarca del Segrià.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE LES PANDÈMIES
Visita virtual 360º al museu virtual per explicar les pandèmies a través de la ciència i l'art.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTA DE LES PEDRERES
Aquesta visita virtual us permet conèixer els elements patrimonials de la Ruta de les Pedreres, al municipi de Preixana ( l'Urgell). Podreu observar el paisatge de l'Espai Natural Protegit dels Secans de Belianes - Preixana, i conèixer amb detall les construccions de pedra seca.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
CEEI LLEIDA
Visitia Virtual 360º al Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Lleida
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
DINOSAURES FUMANYA
Recorregut (360°) pel Jaciment Paleontològic de Fumanya ( el Berguedà)
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ÀGER
Petita mostra d'una visita virtual al patrimoni del municipi d'Àger, on podreu veure alguns dels espais de la Col·legiata de Sant Pere, els Portals, les Muralles, o el Conjunt Patrimonial de Cas.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU TORRE BALLDOVINA
La visita, que té un disseny responsiu per poder visualitzar-la també en els navegadors de mòbils i tauletes, permet captar cada racó del Museu, triar l’idioma (català o castellà) i crear a cada visitant el seu propi recorregut, el qual es du a terme a través de les icones que es troben a les sales -i que permeten desplaçar-se per aquestes- o bé través d'un menú desplegable.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE MARICEL
Mitjançant fotografies de 360° que permeten captar cada racó del museu, s'ha creat un recorregut virtual on s'incorporen recursos d'àudio, imatges, text, i vídeos, per donar informació de les sales, i de les obres més destacades del museu.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU ARXIU TOMÀS BALVEY
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu reuneix una de les col•leccions més singulars del país, on destaca la Farmàcia Balvey, formada pel mobiliari original de 1780 i per més de 200 pots de ceràmica de 1827.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MUSEU DE LES MINES DE CERCS
El Museu de les Mines de Cercs permet al visitant conèixer com funcionava una colònia minera dedicada al carbó.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Museu del Cau Ferrat
El museu del cau Ferrat de Sitges, és un dels més importants del país. A través d’aquesta visita virtual podreu recórrer totes les seves sales.