VISITES VIRTUALS 360º AL PATRIMONI

La situació derivada per la Covid-19 ha provocat repensar les relacions que tenien les institucions culturals i turístiques amb els visitants. També la percepció que es tenia del territori més proper com un entorn poc propici per a la visita, veient-lo actualment com un espai per descobrir. En aquest sentit, les visites virtuals al patrimoni cultural i natural permeten connectar d’una manera més real el patrimoni i els visitants, ajudant a la presa de decisions per visitar un indret o un altre. Per tant, és una eina útil per a la promoció del territori. Però també per a coneixe’l, ja que incorporem recursos interpretatius com textos, imatges, vídeos, àudios, etc., que ajudin a comprendre el que s’està veient.

És una eina que aporta prestigi i qualitat a la destinació, accessible per tothom, i fàcilment ampliable amb temps i els continguts.
A través de fotografies 360º d’alta qualitat, apropem cada racó del territori als visitants.

Posa’t en contacte amb nosaltres, i t’explicarem amb més detall com les duem a terme.

TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI AGRAMUNT 360º
Visita Virtual 360º per conèixer insitu el patrimoni més rellevant del municipi d'Agramunt.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PAISATGES DE PONENT 360º
Us presentem una visita virtual 360º que hem desenvolupat de les Rutes Paisatges de Ponent. Un projecte de la Diputació de Lleida on mostrem insitu el Patrimoni més rellevant d'aquestes rutes: Castells, Pedra seca, Jaciments, Ermites, Paisatges, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ALMENAR
Visita Virtual 360º pels principals punts d'interès patrimonial i paisatgístic del municipi d'Almenar, a la comarca del Segrià.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI ÀGER
Petita mostra d'una visita virtual al patrimoni del municipi d'Àger, on podreu veure alguns dels espais de la Col·legiata de Sant Pere, els Portals, les Muralles, o el Conjunt Patrimonial de Cas.