VISITES VIRTUALS 360º AL PATRIMONI

La situació derivada per la Covid-19 ha provocat repensar les relacions que tenien les institucions culturals i turístiques amb els visitants. També la percepció que es tenia del territori més proper com un entorn poc propici per a la visita, veient-lo actualment com un espai per descobrir. En aquest sentit, les visites virtuals al patrimoni cultural i natural permeten connectar d’una manera més real el patrimoni i els visitants, ajudant a la presa de decisions per visitar un indret o un altre. Per tant, és una eina útil per a la promoció del territori. Però també per a coneixe’l, ja que incorporem recursos interpretatius com textos, imatges, vídeos, àudios, etc., que ajudin a comprendre el que s’està veient.

És una eina que aporta prestigi i qualitat a la destinació, accessible per tothom, i fàcilment ampliable amb temps i els continguts.
A través de fotografies 360º d’alta qualitat, apropem cada racó del territori als visitants.

Posa’t en contacte amb nosaltres, i t’explicarem amb més detall com les duem a terme.

TOURS 360
VISITA VIRTUAL
VINAIXA 360
Visita Virtual al nucli de Vinaixa
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Col·legiata de Sant Pere de Ponts
Recorregut virtual per la Col·legiata de Sant Pere de Ponts
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
Pleta de les Pallargues
Visita virtual 360º a la Pleta de les Pallargues.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
PATRIMONI TÉRMENS 360
Visita Virtual 360º al patrimoni del municipi de Térmens
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTA DE LES PEDRERES
Aquesta visita virtual us permet conèixer els elements patrimonials de la Ruta de les Pedreres, al municipi de Preixana ( l'Urgell). Podreu observar el paisatge de l'Espai Natural Protegit dels Secans de Belianes - Preixana, i conèixer amb detall les construccions de pedra seca.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ARC D'ADAR
Recorregut virtual per aquest element singular del sud de la comarca del Segrià, al municipi de Llardecans. Podreu veure des de la famosa arcada, fins a l'interior de l'antiga ermita de Sant Marc. Les fotografies aèries panoràmiques 360 ens permet veure tot el conjunt, i el paisatge on s'ubica.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
MOLÍ MEDIEVAL D'ALMENAR
Recorregut virtual per l'antic Molí Medieval d'Almenar on es podran veure tots els seus espais exteriors: l'edifici, la bassa, el pont, el canal lateral, o l'estellador. També es podrà veure el Canal de Pinyana, i part de l'horta entorn del molí.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
RUTES PONENT ACTIU
Us presentem una visita virtual 360º que hem desenvolupat de les Rutes del Ponent Actiu. Un projecte de la Diputació de Lleida on mostrem insitu el Patrimoni més rellevant d'aquestes rutes: Castells, Pedra seca, Jaciments, Ermites, Paisatges, etc.
TOURS 360
VISITA VIRTUAL
ROMÀNIC VAL D'ARAN
Visita virtual per algunes de les esglésies més rellevants del romànic de la Val d'Aran