PROJECTES

Galeria dels projectes desenvolupats aquests darrers anys. Podreu conèixer amb tot detall com conceptualitzem els projectes i com els executem.

P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Vilada
Patrimoni  Vilada
Per encàrrec de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, vam realitzar la revisió del Mapa de Patrimoni Cultural de Vilada. Els mapes de patrimoni cultural és un dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona als seus municipis. Són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol•liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Vallfogona
Patrimoni Vallfogona
Realització d’un inventari del patrimoni cultural i natural del municipi de Vallfogona de Balaguer ( la Noguera). S’han inclòs un centenar d’elements del patrimoni immoble, moble, documental, immaterial, i natural. El projecte ha inclòs mesures per tal que l’Ajuntament de Vallfogona de Balaguer pugui intervenir en el seu patrimoni des del punt de vista de la recerca, la conservació, la protecció, i la posada en valor. Els elements es poden visualitzar a través d’INSTAMAPS.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Ondara
Patrimoni Ondara
Inventari del Patrimoni Etnològic del riu Ondara a la comarca de l’Urgell: Tàrrega, Vilagrassa, i Anglesola. Podeu consultar els elements i les seves característiques, en l’INSTAMAPS adjunt.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Térmens
Patrimoni Térmens
Realització d’un inventari del patrimoni cultural i natural del municipi de Térmens ( la Noguera). S’han inclòs un centenar d’elements del patrimoni immoble, moble, documental, immaterial, i natural. El projecte ha inclòs mesures per tal que l’Ajuntament de Térmens pugui intervenir en el seu patrimoni des del punt de vista de la recerca, la conservació, la protecció, i la posada en valor. Els elements es poden visualitzar a través d’INSTAMAPS.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Inventari del patrimoni de la Vall dels Horts
Inventari del patrimoni de la Vall dels Horts
Inventari dels elements d’interès patrimonial de la Vall dels Horts, ubicada entre Maials i Llardecans, al Segrià. Aquest inventari s’utilitzà per a la realització d’un itinerari senyalitzat.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Lladorre Entreguerres
Lladorre Entreguerres
Projecte de recerca centrat en la Guerra Civil, l’Exili, els evadits europeus, i els maquis, al municipi de Lladorre. Aquest projecte ha servit per identificar punts d’interès històric per al posterior projecte de senyalització. En aquest projecte va col·laborar la historiadora Noemí Riudor.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Calaf
Patrimoni  Calaf
Per encàrrec de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, vam realitzar el Mapa de Patrimoni Cultural de Calaf. Els mapes de patrimoni cultural és un dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona als seus municipis. Són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol•liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Mapa del Patrimoni Cultural d’Orpí
Mapa del Patrimoni Cultural d’Orpí
Per encàrrec de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, vam realitzar el Mapa de Patrimoni Cultural d'Orpí. Els mapes de patrimoni cultural és un dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona als seus municipis. Són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol•liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Mapa del Patrimoni Cultural d’Argençola
Mapa del Patrimoni Cultural d’Argençola
Per encàrrec de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, vam realitzar el Mapa de Patrimoni Cultural d'Argençola. Els mapes de patrimoni cultural és un dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona als seus municipis. Són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol•liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.
P
patrimoni
Recerca i investigació
Patrimoni Cultural de Calonge de Segarra
Patrimoni Cultural de Calonge de Segarra
Per encàrrec de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, vam realitzar el Mapa de Patrimoni Cultural de Calonge de Segarra. Els mapes de patrimoni cultural és un dels serveis que ofereix la Diputació de Barcelona als seus municipis. Són una eina de coneixement que pretén recollir exhaustivament el patrimoni immoble, moble, documental, immaterial i natural d'aquells municipis que en sol•liciten la realització, per tal que es puguin establir mesures de recerca, protecció, conservació i rendibilització social.