PROJECTES

Galeria dels projectes desenvolupats aquests darrers anys. Podreu conèixer amb tot detall com conceptualitzem els projectes i com els executem.

P
patrimoni
Espais d’interpretació
MUSEU MINES DE CERCS
MUSEU MINES DE CERCS
El Museu de les Mines de Cercs permet al visitant conèixer com funcionava una colònia minera dedicada al carbó. A través de la visita virtual podreu endinsar-vos en la mina, el museu, el teatre, el bar, o els rentadors, i fins i tot tenir una perspectiva aèria 360 de tota la colònia. Disposeu de recursos interpretatius com imatges antigues, vídeos, àudios, i textos explicatius, que us faciliten la immersió històrica que ens proposa el museu.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
MUSEU DE MARICEL
MUSEU DE MARICEL
Mitjançant fotografies de 360° que permeten captar cada racó del museu, s'ha creat un recorregut virtual on s'incorporen recursos d'àudio, imatges, text, i vídeos, per donar informació de les sales, i de les obres més destacades del museu. El recorregut es duu a terme a través de les icones que es troben a les sales, que permeten desplaçar-se per aquestes, i obtenir informació de les obres. Disposa també d'altres funcionalitats molt intuïtives per a l'usuari, que l'ajudaran a gaudir d'una bona experiència visitant el Museu de Maricel de manera virtual.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
MUSEU DEL CAU FERRAT
MUSEU DEL CAU FERRAT
Mitjançant fotografies de 360° que permeten captar cada racó del museu, s'ha creat un recorregut virtual on s'incorporen recursos d'àudio, imatges, text, i vídeos, per donar informació de les sales, i de les obres més destacades del museu. El recorregut es duu a terme a través de les icones que es troben a les sales, que permeten desplaçar-se per aquestes, i obtenir informació de les obres. Disposa també d'altres funcionalitats molt intuïtives per a l'usuari, que l'ajudaran a gaudir d'una bona experiència visitant Cau Ferrat de manera virtual.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
ROMÀNIC ARAN 360
ROMÀNIC ARAN 360
La Val d'Aran presenta un important patrimoni vinculat a les seves esglésies romàniques. A través d'aquesta visita virtual podreu conèixer la importància artística i arquitectònica de les esglésies que s'hi mostren. Es tracta d'una primera fase, que s'anirà ampliant amb contingut interpretatiu, i nous elements patrimonials.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
VISITA VIRTUAL AL MATBC
VISITA VIRTUAL AL MATBC
El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu reuneix una de les col•leccions més singulars del país, on destaca la Farmàcia Balvey, formada pel mobiliari original de 1780 i per més de 200 pots de ceràmica de 1827. A la planta baixa s’hi ubica el jardí botànic, dedicat a les plantes remeieres amb espècimens d’aprofitament medicinal, es presenta com una sala d’exposicions a l’aire lliure, i amb el qual es complementa la temàtica central del museu: la salut i el benestar. A través de la visita virtual 360 podreu conèixer de primera mà aquest equipament, amb informació dels punts d’interès més rellevants.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
Obert als 60’s
Obert als 60’s
Exposició temporal que recull el testimoni oral del comerç tradicional de la ciutat de Berga mitjançant l’entrevista als botiguers del barri vell, a l’hora que redescobreix espais del barri vell concorreguts únicament un parell de cops l’any, coincidint amb el Passacarrers de la Patum.
P
patrimoni
Espais d’interpretació
Documentació Centre Visitants Pallars
Documentació Centre Visitants Pallars
Preparació i redacció dels continguts per al document del projecte executiu de l’Epicentre de Tremp.